GLOBUL
 
English
БИЗНЕС КЛИЕНТИ ЧАСТНИ КЛИЕНТИ MYGLOBUL
Начало
Основно съдържание
:: начало > медиа център
 

новини


GLOBUL С НАГРАДА ЗА НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНА СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА
19-05-2011

GLOBUL получи отличие в категорията „Най-предпочитана стажантска програма” от Сдружението на възпитаниците на Стопанския факултет на Софийския университет (СУ) „Св. Климент Охридски".

Наградата бе връчена на представители на дирекция “Човешки ресурси и администрация” в GLOBUL по време на официална церемония, организирана по повод 20 години от възстановяването на факултета и 15 години от завършването на първия випуск.

„От името на GLOBUL и от свое име бих искал да изразя благодарност за високото отличие, присъдено на една от най-успешните ни младежки инициативи, а именно Стажантската програма. Това е признание за постоянните ни усилия да развиваме и разширяваме обхвата на самата програма, както и да предоставяме все повече възможности на българските студенти за професионален старт.", заяви г-н Борис Тачев, Директор “Човешки ресурси и администрация” в GLOBUL.

През 2011 г. Стажантската програма на GLOBUL ще се проведе за осма поредна година и за втори път съвместно с GERMANOS. До момента над 30% от всички участници в Стажантската програма на оператора са възпитаници на СУ „Св. Климент Охридски".

 
За контакти | Кариери | Правни изисквания | GSM и UMTS радио интерфейси Copyright © 2013 GLOBUL