GLOBUL
 
English
БИЗНЕС КЛИЕНТИ ЧАСТНИ КЛИЕНТИ MYGLOBUL
Начало
Основно съдържание
:: начало > медиа център
 

новини


GLOBUL С НАГРАДА ЗА ПРИНОС В ПЪТНАТА БЕЗОПАСНОСТ
10-12-2012

GLOBUL получи награда за цялостен принос в подобряване на пътната безопасност в страната от „Прес Автоклуб България“. Компанията бе отличена за дългосрочната си социална инициатива „Шофирай безопасно. Говори с hands-free!”, която има за цел да насърчи разумното шофиране и отговорната употреба на мобилния телефон зад волана. Наградата бе връчена по време на официалното награждаване на победителите в конкурса „Автомобил на годината 2013“, което се състоя на 7 декември в София.

„Това отличие е доказателство, че усилията ни в посока подобряване на пътната безопасност се оценяват от българското общество. Щастливи сме, че кампанията ни успява да достигне до хората, тъй като вярваме, че безопасността на движение по пътищата зависи преди всичко от личната отговорност на всеки един от нас.” - заяви по време на официалното награждаване г-н Ясен Гуев, директор „Корпоративна политика“ в GLOBUL.

„Шофирай безопасно. Говори с hands-free!” е дългосрочна образователна инициатива с национален обхват. Официален посланик на кампанията е четирикратният рали шампион на България и пилот на GLOBUL Rally Team Крум Дончев. В рамките на ежегодната си инициатива, GLOBUL провежда поредица от активности с цел превенция и насърчаване на пътната безопасност в страната. До момента, партньори на GLOBUL в кампанията за безопасно шофиране са били институции и дружества като Столичен Автотранспорт, Пътна полиция – София, Столична община и Съюзът на българските автомобилисти.

Традиционният конкурс „Автомобил на годината“, част от веригата международни конкурси „Car of the Year Awards”, се проведе у нас за шестнадесети пореден път по инициатива на „Прес Автоклуб България“, в който членуват общо 49 български автомобилни журналисти.

 
За контакти | Кариери | Правни изисквания | GSM и UMTS радио интерфейси Copyright © 2013 GLOBUL