GLOBUL
 
English
БИЗНЕС КЛИЕНТИ ЧАСТНИ КЛИЕНТИ MYGLOBUL
Начало
Основно съдържание
:: начало > медиа център
 

новини


GLOBUL С НАГРАДА ЗА НАЙ-ГОЛЯМ КОРПОРАТИВЕН ДАРИТЕЛ ЗА 2012 ГОДИНА
16-11-2012

GLOBUL получи отличието „Най-голям корпоративен дарител“ за 2012 г. в две от категориите на Седмите годишни награди на Български дарителски форум - „Най-голям обем на финансови дарения“ и „Най-щедър дарител“. Престижната награда бе връчена от президента на Република България Росен Плевнелиев.

В рамките на изминалата година, GLOBUL е инвестирал над 1 млн. лв. в социални програми и инициативи в няколко основни насоки – насърчаване на образованието, опазване на околната среда и инвестиции в развитието на обществото. Сред тях е стипендиантската програма на оператора, която има за цел да подпомогне финансово талантливите студенти, както и екологичната инициатива Национален ден на природните паркове. Тя се провежда съвместно с международната природозащитна организация WWF и е насочена към опазване и защита на дивата природа в България.

По повод десетата годишнина на компанията през 2011 г. и като част от стратегията си за корпоративна отговорност, GLOBUL дари общо десет линейки на центровете за спешна медицинска помощ в градовете София, Пловдив, Благоевград, Ямбол, Добрич и Смолян. Реанимобилите в рамките на дарението са с марка Опел и са оборудвани според европейските изисквания за оказване на спешна медицинска помощ. Общата стойност на дарението се равнява на над 850 000 лв., което го превръща в най-голямото единично дарение от фирма в страната след 1989 година.

„Като компания, която е дългосрочен инвеститор в страната, за нас е изключително важно да допринесем за икономическото развитие и да застанем зад полезни за обществото социални проекти. Решихме да направим подобно дарение, тъй като вярваме, че то ще позволи на много българи да получат качествена и навременна спешна медицинска помощ, а също така ще подпомогне и подобри здравните грижи в страната.“ – заяви по време на церемонията по награждаването г-н Харис Коцибос, изпълнителен директор на GLOBUL.

 
За контакти | Кариери | Правни изисквания | GSM и UMTS радио интерфейси Copyright © 2013 GLOBUL